Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Vrem mai mult: Ultimele trenduri din lumea Spa

Translate 
  Etichete: personal , mare , lumina , SPA , cu , c

26 aug 2013

Reputatia slaba a intretinerii frumusetii femeii in  Noua Zeelanda nu mai este valabila, raporteaza Janetta Mackay.
 
Clientii Spa devin din ce in ce mai pretentiosi in ceea ce priveste tratamentul de infrumusetare, declara fondatorul Forme Spa, Hady Wenham.  Ea a alcatuit un top 5 al trendurilor bazate pe chestionarea si feedback-ul clientilor celor 10 spa-uri Forme, si pe experienta sa internationala.
 
Personalizarea regimurilor de tratament: "A expirat timpul tratamentelor universale," spune ea.
 
Ingrijirea non-invaziva:  femeile sunt din ce in ce mai implicate in cautarea tratamentelor anti-ageing, care sunt non-invazive. Terapia cu lumina este in special in crestere.
 
Ingrediente active: "Consumatorii de ingrijire a pielii sunt intr-o continua cautare pentru o solutie de a elimina  ridurile sau puncte negre,"spune Wenham. Acest lucru duce la dezvoltarea de mai multe formule cu peptide avansate, enzime si asa mai departe. Citand autoarea Manualului de ingrijirea a pielii, Linda Walker, ea prezice un viitor de ingrijire a pielii in cazul in care ingredientele sunt alese pe baza geneticii personale.
 
Produse naturale: aceasta tendinta va continua doar sa creasca in randul consumatorilor ce cauta sa se  reconecteze cu natura si recompensele sale. Noua Zeelanda este bine deservita in acest domeniu, spune Wenham, care a vazut cresterea cererii constanta pentru linia de bodycare Kio Kio.
 
Personalul bine pregatit: asteptarile consumatorilor sunt din ce in ce mai inalte, si in intreaga lume aceasta reprezinta o provocare in timp ce afacerile spa se extind. "Intr-o industrie nereglementata in mare masura, spa-urile si saloanele care cauta sa angajeze personal extrem de calificat si cu experienta vor continua sa isi vada afacerea crescand,", spune Wenham.                                                                                       

Sursa:

http://www.nzherald.co.nz/viva-magazine/news/article.cfm?c_id=533&objectid=10908986Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta