Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

We turn trash into green treasure

Translate 
  Etichete: spa , design , tratamente , relaxare , SPA , maria

24 oct 2012

 In traducere, “putem transforma gunoiul in comori verzi”. Marturisesc ca aleg dintre subiectele internationale ale industriei, pentru aceasta rubrica, stiri care sper eu, pot inspira si piata noastra. In randurile ce urmeaza eu vad nu doar o sursa de inspiratie, ci mai multe si foarte interesante. Sper, de asemenea, ca le veti aprecia in acelasi fel.

 

Un nou Spa “Floating Gardens” (Gradini plutitoare) se anunta pentru 2014, in Amsterdam. “Venetia Nordului” este un locul ideal, as zice, pentru un Spa plutitor, care se va diferentia nu numai prin locatie dar si prin design si tratamente inovatoare, pasi inainte in filozofia Spa.

 

Proiectat de arhitecti olandezi, centrul spa este construit folosind polistiren reciclat, care este mai puternic decât oțelul și oferă o termoizolație excelentă. Spa-ul pluteste pe un lac, nu departe de centrul orașului. Îmbrăcat în vegetație, conceptul va respira oxigen.

 

Creatorii au calatorit in intreaga lume, spun ei, pentru a gasi cele mai bune tratamente. PNI- psihoneuroimunologia va fi explorata; aceasta ramura studiaza modul in care emotiile si sanatatea sunt legate intre ele si modul in care stresul duce la boli. La fel si „neuroplasticitatea”, o noua stiinta care observa potentialul creierului pentru schimbare. Dovezi clare arata cum creierul nostru se poate adapta, vindeca si reinnoi.

 

Cei care au gindit proiectul, cred ca Spa-ul ar trebui sa ofere nu doar relaxare si atentie, dar sa raspunda si cautarii oamenilor pentru schimbare.

 

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 

Surse : spaopportunities.com, 18 Oct 2012

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta