SPA si Wellness - DespreSpa.ro
 
Despre noi  |   Contact  |   Newsletter

 

Combaterea celulitei cu unde de soc

Translate 

03 iul 2012

Undele de şoc (Acoustic Waves Therapy)  reprezintă una din cele mai recente şi eficiente terapii non invazive în tratamentul celulitei şi a acumulărilor adipoase. Undele de şoc sunt impulsuri acustice şi presoare cu durate foarte scurte(microsecunde), produc o elevata forţă de presiune care transferă energie asupra ţesuturilor pentru a stimula procesele reparatoare. Siguranţa, noninvazivitatea şi eficienţa tratamentului, au facut Acoustic Waves Therapy   tratamentul de elecţie în eliminarea celulitei şi a acumularilor adipoase.

Undele de soc


Se deosebesc de ultrasunete care sunt oscilaţii periodice constante ce provoaca o încalzire rapida a ţesuturilor,  prin faptul că au amplitudini de presiuni înalte, transferă energie în profunzimea ţesuturilor şi nu degajă căldură. Înca din 1980 medicina exploatează capacitatea lor de a transporta energia în ţesuturi, undele de şoc fiind folosite în urologie pentru dizolvarea calculilor renali, in ortopedie pentru dizolvarea calcificărilor osoase şi în tratarea fibrozelor tendinee. Undele de şoc  produc numeroase efecte biochimice metabolice şi mecanice care determina importante modificări structurale în ţesuturile tratate.


Undele de şoc  au o acţiune benefică asupra tuturor tipurilor de celulită, dar celulita edematoasă răspunde cel mai repede la tratament, deoarece ţesuturile se eliberează foarte repede de lichidele în exces. Asupra celulitei fibroase şi sclerotice, timpii de tratament sunt mai lungi, pentru aceste forme de celulită rezultatele continuă să se manifeste şi după terminarea ciclului de tratamente, deoarece reacţiile metabolice induse de undele de şoc sunt profunde şi continua în timp.


AWS MEDEfecte ale tratamentului cu unde de şoc :


- eliminarea celulitei
- reducerea acumulărilor adipoase
- îmbunătaţirea circulaţiei locale
- îmbunătăţirea elasticităţii pielii
- îmbunătăţirea disomogenitaţii cutanate
- nivelarea superficiilor tegumentelor


Undele de şoc tratează cu succes atît inestetismele cauzate de celulită şi acumulările adipoase, cat şi întărirea maselor musculare din zona glutei, membre, abdomen.
Un ciclu de tratamente variază între 8 -12 tratamente, efectuate cu o frecvenţă medie de 2 şedinţe pe săptămână. Durata unei şedinţe de tratament este de 20-30 minute, primele rezultate se văd dupa a treia şedinţă. Imediat dupa tratament, în zona tratata pielea devine mai caldă şi mai roşie. Pentru a ajuta organismul  în eliminarea produşilor metabolici toxici se recomandă consumul a cel puţin 2 litri de apă /zi şi 20 de minute de mers pe jos.


Aplicaţii în estetică şi medicina estetică:

- tratamentul celulitei de gradul I, II, III
- îmbunătăţirea elasticităţii cutanate
- tonifierea ţesuturilor,
- remodelarea corpului

 Pentru mai multe informaţii :
S.C. BUZZ IMPEX
www.beauty-tools.ro
office@beauty-tools.ro
tel.0730.120.264

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Articole similare


OxyGeneo Technology

Riduri, cearcane, pete post-acneice, pete de soare, cicatrici, pori deschisi, puncte negre, acnee ...... ACUM orice problema poate fi rezolvata cu OxyGeneo Technology. Un concept revolutionar care utilizeaza mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior. Acest concept unic, OxyGeneo Technology, este inspirat de cunoscutele puteri vindecatoare ale izvoarelor calde naturale....
OxyGeneo Technology - Estetica faciala si corporala

Crioterapia - cea mai avansata metoda pentru slabire localizata si remodelare corporala

Un aspect fizic armonios reprezinta idealul greu de atins in conditiile create de stilului de viata al societatii moderne. Atentia dedicata propriei persoane a devenit un lux, din cauza lipsei timpului, astfel ca orice tehnica de slabire si remodelare trebuie sa fie rapida si eficienta. Specialistii in estetica corporala se adapteaza la cerintele secolului vitezei si propun tehnici inovatoare cu rezultate de durata....
Crioterapia - cea mai avansata metoda pentru slabire localizata si remodelare corporala - Estetica faciala si corporala

MicroPen - tratamentul revolutionar impotriva acneelor, ridurilor si cicatricilor

O terapie pe cat de simpla, pe atat de uimitoare! Eclipse MicroPen este un dispozitiv revolutionar, recomandat chiar si de dr. OZ in topul celor mai eficiente tratamente antiaging...
MicroPen - tratamentul revolutionar impotriva acneelor, ridurilor si cicatricilor - Estetica faciala si corporala


Ambasador in Romania


Partener media in Romania


Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!harta
banner

Cadoul perfect

" Sunt sefa Comitetului de Parinti la clasa a VIII-a A si am avut o idee pe care as vrea sa o impartasesc cu toti ceilalti ..."

Monica Blaga , Cluj-Napoca

Voucherul despreSpa este cadoul perfect pentru mine!

" Intr-un moment cu multa tensiune si stress, frustrari acumulate dar mai ales dupa multa multa munca, am primit un voucher ..."

Roxana Penciu , Bucuresti

O experienta placuta!

" Am primit cadou un voucher in valoare de 200 lei si a doua zi am intrat pe site pentru a vedea centrele partenere in care ..."

Holban Codruta , Bucuresti

E minunat ca le putem folosi oriunde in tara

" In primul rand vreau sa multumesc echipei despre spa.ro pentru articolele interesante, de unde am invatat multe lucruri si ..."

Lavinia Vlahu , Brasov

Email-voucher spa, super cadou – foarte tare surpriza!

" Ieri a fost ziua mea de nastere. Mi-am luat o zi de concediu, fara un program, vroiam doar sa ma relaxez. La prima ora am ..."

Mariana Daviduta , Craiova

BaliSpa- Cornu

" Am fost la BaliSpa - Cornu; recomand cu mare drag ... locatia superba, oameni minunati, servicii de 5*. Am beneficiat de un ..."

Daniela Ganea , Bucuresti

Gift Card

" Buna ziua, Fiind ziua de nastere a unei persoane foarte dragi familiei,ma gandeam ce cadou/surpriza i-ar aduce un zambet si ..."

Corbu , Bucuresti


Recent inregistrate
Distribuitori produse cosmetice

Distribuitori echipamente