iti oferim asistenta gratuita in alegerea centrului spa si configurarea terapiilor
zecile de centre spa si wellness in care poti folosi un gift spa au fost foarte atent selectionate - pentru ca tu sa traiesti o experienta spa memorabila
poti alege orice terapie iti doresti pentru ca gift spa este un cadou valoric
NU platesti comision, pretul este acelasi cu cel afisat la receptiile centrelor spa partenere
alegi varianta care ti se potriveste: livrare instant (prin e-mail) sau voucher/card elegant cu livrare in maximum 48 de oremasajele elimina efectele negative ale sedentarismului si detensioneaza musculatura

vizite regulate la sauna au efect detoxifiant

tratamentele de tipul exfolierilor si impachetarilor pe baza de produse organice si uleiuri esentiale remineralizeaza organismul, au efect de energizare, dar si de regenerare a corpului, ajuta la eliminarea impuritatilor, hidrateaza si hranesc pielea


hidroterapia ajuta la mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular
Flexibilitate
Persoana careia i-l daruiesti poate alege orice tratament in oricare dintre cele peste 40 de centre spa si wellness din Romania in care pot fi utilizate voucherele despreSpa.ro.
Calitate
Valoarea unui voucher incepe de la 75 de lei si poate atinge orice suma, dar un pret mai mic nu inseamna si mai putina calitate! Cu alte cuvinte: calitatea ramane aceeasi, terapia difera.
Algeri multiple
Un spa gift poate fi utilizat pentru oricare dintre miile de tratamente spa si servicii wellness oferite de zecile de centre partenere!
Il poti oferi oricui
Este cadoul ideal pentru membrii familiei, prieteni, colegi, parteneri de afaceri etc. Oricui stii tu ca s-ar bucura de un cadou elegant, cu mesaj personalizat si care sa reprezinte calea spre experienta spa pe care o viseaza!
In plus: asistenta gratuita
La cere (0745.411.111), un membru al echipei noastre va ajuta persoana care a primit cadoul pe tot parcursul experientei sale wellness, de la alegerea centrului spa si pana la configurarea terapiilor. Ne vom ocupa si de programare si vom avea grija ca totul sa decurga impecabil.